Covrigei cu chimen - Retete Culinare

Covrigei cu chimen

Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 g margarina
  • 150 ml iaurt gros
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura otet
  • chimen
  • un praf de sare
  • sare grunjoasa
  • 150 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu margarina lasata la temperatura camerei pana cand obtii un aluat nisipos.
  2. Adaugi apoi iaurtul, cascavalul ras, sarea si praful stins intr-o lingura de otet.
  3. Framanti pana formezi un aluat elastic si omogen, il infoliezi in folie alimentara si il pui la rece pentru 40 de minute.
  4. Intinzi aluatul pe o planseta presarat cu faina, decupezi cu ajutorul formei de covrigei, ii asezi intr-o tava pe care ai pus hartie de copt, ii ungi cu galbenusurile de oua batute cu putina apa, si ii presari deasupra cu sare grunjoasa si chimen.
  5. Introduci tava la cuptor pentru circa 25 de minute.
  6. Pofta buna!

Covrigei cu chimen


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Covrigei cu chimen "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Covrigei cu chimen - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.