Moelleux au chocolat - Retete Culinare

Moelleux au chocolat

Iti trebuie:
  • 7 oua
  • 200 g zahar
  • 3 linguri faina
  • 200 g unt
  • 250 g ciocolata amaruie
Pregatesti asa:
  1. Freci spuma ouale cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste.
  2. Adaugi apoi faina in ploaie si amesteci energic pana cand se omogenizeaza.
  3. Topesti la bain marie untul si ciocolata.
  4. Torni treptat in amestecul de faina ciocolata topita fierbinte, amestecand usor.
  5. Torni compozitia in forme mici ramekin, le asezi intr-o tava si dai totul la cuptor incins pentru circa 10 minute, la 210 grade.
  6. Lasi sa se racoreasca, iar in momentul in care incep sa crape deasupra, le scoti din forme.
  7. Pofta buna!

Moelleux au chocolat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Moelleux au chocolat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Moelleux au chocolat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.