Rulada de curcan cu prune - Retete Culinare

Rulada de curcan cu prune

Iti trebuie:
  • 600 g piept de curcan
  • 200 g prune uscate
  • 200 g dovleac de placinta
  • 1 ceapa
  • 250 g bacon feliat
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • praf de chilli
  • 500 ml supa de pasare
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru uscat
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de curcan in asa fel incat sa obtii o foaie cat mai mare si cat mai subtire.
  2. Acoperi bucata de carne cu o folie alimentara si o bati cu ciocanul pentru snitele.
  3. Condimentezi bucata de carne cu sare, piper, cimbru si putin chilli, o infasori in folie alimentare si o dai la rece pentru 30 de minute.
  4. Intre timp, pui prunele la hidratat in apa.
  5. Cureti o felie de dovleac de coaja, o tai cubulete si o pui la fiert in apa.
  6. Dupa ce au fiert, scurgi dovlecelul de apa si il maruntesti.
  7. Toci ceapa marunt si o pui la calit in ulei de masline.
  8. Adaugi si prunele scurse bine de apa si maruntite si lasi sa se caleasca impreuna circa 2 minute.
  9. Cand se raceste, adaugi dovlecelul, mierea, sarea, piperul, chilli si amesteci usor.
  10. Asezi bucata de carne pe masa, intinzi peste ea umplutura formata si rulezi strans.
  11. Infasori rulada de curcan in feliile de bacon si o legi cu ata de bucatarie.
  12. Asezi rulada intr-o tava unsa cu putin ulei.
  13. Torni in tava supa si vinul, foaia de dafin, presari putin chilli deasupra si dat tava la cuptor pentru circa 60 de minute.
  14. Cand este gata, o scoti, o lasi sa se racoreasca putin si o tai felii.
  15. Pofta buna!

Rulada de curcan cu prune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de curcan cu prune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de curcan cu prune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.