- Pagina Principala
- Retete de Post
- Retete Culinare De Post
- Tocanita de ceapa cu cartofi si ardei copt
Tocanita de ceapa cu cartofi si ardei copt
- Prezentata de: Gabor Isabela
- » Cartea De Bucate : Retete Culinare De Post
- » Fara nota
- » Data: 28/07/2009
Iti trebuie:

- 4-5 cepe
- 6-7 cartofi potriviti
- 4-5 ardei copti (de la congelator)
- ulei pentru calit
- 1 foaie dafin
- vegeta
- 1-2 boabe piper
- patrunjel verde
- 1 lingura bulion.
- Calesti ceapa tocata marunt pana devine aurie, torni peste ea o cana de apa, lasi sa dea in 1-2 clocote, dupa aceea adaugi cartofii curatati si taiati cubulete si ardeii taiati bucati potrivit de mari.
- Lasi sa fiarba si cand este aproape gata adaugi bulionul cu piperul boabe, foaia de dafin si condimentul.
- Dupa ce dai in 1-2 clocote, tragi cratita de pe foc.
- Cand tocanita s-a racorit toci patrunjelul marunt si-l adaugi in mancare (numai daca o servesti imediat).
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ceapa cu cartofi si ardei copt "
Va dorim " Pofta Buna ".