Gogosi de post - Retete Culinare

Gogosi de post

Iti trebuie:
  • 2-3 cartofi potriviti
  • 200 g faina
  • 1 ceasca apa calda
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 25-30 g drojdie de bere
  • un varf de cutit sare
  • 1 esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • undelemn pentru prajit
  • zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii cu tot cu coaja, ii cureti si ii treci prin masina de tocat sau prin sita.
  2. Drojdia o dizolvi in putina apa calda si o lasi putin sa creasca.
  3. Cerni faina intr-un vas, apoi adaugi drojdia, cartofii, sarea, zaharul, uleiul, vanilia si coaja de lamaie.
  4. Framanti bine, acoperi vasul cu un servet si lasi aluatul la caldura timp de o ora, ca sa creasca.
  5. Intinzi apoi o foaie de grosimea degetului, tai forme rotunde cu un pahar si le rumenesti in untdelemn incins.
  6. Cand sunt gata, le presari cu zahar vanilat.
Gogosi de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.