Friptura de pui cu sos de rosii - Retete Culinare

Friptura de pui cu sos de rosii

Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • magheran daca vrei.
Pentru sos si garnitura iti trebuie:
  • 5 rosii bine coapte
  • ulei
  • smantana
  • unt
  • o cutie de ciuperci
  • patrunjel
  • felii de rosii si ardei pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in jumatate ca sa-ti iasa patru portii, o condimentezi si o dai la cuptor intr-o tava cu putina apa amestecata cu ulei.
  2. Separat, intr-o tigaie faci sosul astfel: pui putin ulei sa se incinga, adaugi rosiile curatate de pielita si date pe razatoare si cateva ciuperci.
  3. Lasi sa fiarba sosul si dupa aceea il strecori si-l amesteci cu 2-3 linguri de smantana.
  4. Ciupercile le treci sub un jet de apa rece, le lasi sa se scurga bine si apoi le tai felioare.
  5. Opresti cateva pentru decorul final, iar pe restul le pui sa se caleasca in unt si cand sunt gata adaugi si carnea.
  6. Le mai calesti cateva minute.
Cum servesti:
          Pe o farfurie intinsa asezi intai carnea, torni sosul, pui ciupercile din tigaie si ornezi cu ciupercutele pe care le-ai oprit, frunze de patrunjel, felii de rosii si de ardei.
 
Bucatarul te invata:
          Daca rosiile pentru sos nu sunt bine coapte adaugi o lingurita de zahar si astfel sosul nu va iesi acru.

Friptura de pui cu sos de rosii

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de pui cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Friptura de pui cu sos de rosii" Friptura de pui cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
felicia Nota: Retete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la CuptorRetete de Fripturi la Cuptor Fara nota
destul de buna n-am ce sa spun dar parca ii lipseste ceva si nu stiu exact ce......




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.