Sos besamel - Retete Culinare

Sos besamel

Iti trebuie:
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 350 ml lapte
  • sare.
Pregatesti asa:   
  1. Pui untul intr-o cratita, sa se topeasca si, dupa ce a devenit fluid, pui faina si amesteci.
  2. Le lasi sa se caleasca impreuna fara sa se rumeneasca.
  3. Adaugi laptele rece, putin cate putin si amesteci energic ca sa incorporezi faina cu untul si, totodata, sa nu se transforme in cocoloase.
  4. Dupa ce ai pus tot laptele, lasi sa fiarba 10 minute.
  5. Trebuie sa obtii un sos mai gros.
Pregatire: 10 minute
Fierbere: 20 minute
Bucatarul te invata:
          Sosul besamel sta la baza multor sosuri celebre si face parte din categoria sosurilor calde, albe.

Sos besamel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos besamel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sos besamel" Sos besamel - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ionel Nota: Retete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota Maxima Fara nota
un sos care nu trebuie sa lipseasca la preparatele din pui.Este excelent.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.