Ardei umpluti - Retete Culinare

Ardei umpluti

Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata amestec(porc+vita)
  • 15 ardei potriviti ca marime
  • 2 cepe
  • 1 ceasca mai mare cu orez
  • 2 legaturi de marar
  • 2 conserve de rosii decojite in bulion
  • sare
  • piper.

Pregatesti asa:
  1. Ardeii se scobesc de seminte, se spala si se pun deoparte.
  2. Apoi se prepara umplutura: carnea se amesteca cu  1 ceapa tocata marunt,  orez, 1 legatura de marar toacat, sare si piper.
  3. Se omogenizeaza bine si cu compozitia obtinuta se umplu ardeii.
  4. Se pun intr-un vas de cuptor cu ceapa ramasa tocata marunt si cu apa calda sa ii acopere.
  5. Se da vasul la cuptor pana ce carnea e gata.
  6. Atunci se pun si conservele de rosii si sare, apoi se mai da pentru 15 minute cratita la cuptor.
  7. Dupa ce stingem focul  presaram mararul ramas tocat marunt si acoperim.
  8. Preparatul se serveste cu smantana sau iaurt.
  9. Pofta buna!
Ardei umpluti

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.